Tekst-&-marketing-uitbesteden
‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Online training Commerciële Tekst Schrijven
voor Uitstekende Verkoopresultaten

leer hoe je doelgroep wél bij je aanklopt

Wil jij leren hoe jij commerciële teksten schrijft, met effect en voor elk marketingmiddel? Zonder verkooppraatjes en opdringerige trucs? En wil je de beste klanten trekken?

Dan heb ik goed nieuws! 
Deze online training Commerciële Tekst Schrijven voor Uitstekende Verkoopresultaten leert je alles om de stem van je bedrijf te laten horen én je verkoop te stimuleren. In de training krijg je praktijkgerichte lessen over commerciële tekst schrijven én marketingtechnieken om je aanbod onder de aandacht te brengen. Je kunt direct aan de slag en hebt snel je eerste teksten klaar.

Voor wie is deze online training commerciële tekst schrijven?

De training commerciële tekst schrijven is geschikt voor zzp en mkb en voor ondernemers en medewerkers die de marketing van hun bedrijf of werkgever verzorgen.

Commerciële tekst leren schrijven

voor elk marketingmiddel

vanaf elke plek

en in je eigen tijd en tempo

Content slimmer creeëren en inzetten?

Waarom deze training?

Helaas, producten en diensten verkopen niet vanzelf. Mensen moeten je bedrijf eerst vinden en je producten of diensten leren kennen namelijk. En de expertise in je bedrijf staat ook niet op het voorhoofd geschreven. Wat jij nodig hebt is een of meerdere kanalen, die laten zien welke fantastische oplossingen je bedrijf bieden, aan wie en welk resultaat klanten kunnen verwachten.

Deze online training Commerciële Tekst Schrijven voor Uitstekende Verkoopresultaten helpt je je aanbod succesvol te promoten.

'Esther schrijft oorspronkelijke teksten voor verschillende doelgroepen. En op de vele verzoeken van ons om teksten van uiteenlopende aard te redigeren, reageert ze snel en zeer zorgvuldig. Websites, informatiebulletins, jaarverslagen etc.; wij vertrouwen het haar toe.
Pien de Ruig/Voedselbanken Nederland'

Concreet, eenvoudig en praktijkgericht

Iedereen kan leren verkopende teksten te schrijven en onder de aandacht te brengen. Wij zijn van eenvoud en concrete en praktijkgerichte stappen om te komen tot heldere teksten, die aanslaan bij je doelgroep en je omzet verhogen.

Nee, je hoeft geen perfecte schrijver te zijn, of veel af te weten over marketingtechnieken. Dat leer je gaandeweg als je de lessen volgt. De training leert je ook geen snelle trucs of omwegen om je doelgroep te overtuigen. Wij houden evenmin van mensen over de streep trekken. Wat je wel leert zijn manieren om hen vanuit hun eigen vrij wil tot actie te bewegen.

Teksten die overtuigen zonder gladde praatjes en de juiste mensen naar je aanbod trekken, wil jij dat? Zonder dat je zelf uit hoeft te zoeken wat wel en wat niet werkt?

Start dan direct!

En weet je wat het mooiste is? Je kunt binnen 10 dagen je geld terugvragen wanneer je niet tevreden bent of je alsnog bedenkt. Zo heb je de tijd om proef te draaien en te bekijken of dit voor jou is.

Daarom heb je 10 dagen de tijd om de online training Commerciële Tekst Schrijven voor Uitstekende Verkoopresultaten te proberen en je geld terug te krijgen. Ben je ontevreden, stuur ons dan een e-mail.

Unieke combinatietraining

Deze online training Commerciële Tekst Schrijven voor Uitstekende Verkoopresultaten is ontwikkeld door mijzelf, Esther van Vondel, eigenaar van Van Vondel txt en gediplomeerd copywriter met meer dan 20 jaren ervaring. Dat op zich maakt mij niet uniek.

Wat echter wel uniek is, is dat ik inmiddels minstens evenveel weet over marketing. Een tekst staat namelijk nooit op zichzelf, maar is onderdeel van een groter geheel. Wil jij dat je tekst echt succesvol is, dan heb je naast het leren opstellen van een scorende tekst een plan nodig om je doelgroep ernaartoe te trekken. Je tekst kan namelijk nog zo goed zijn, als niemand hem onder zijn neus gewreven krijgt, levert hij niets op.

Deze online training gaat daarom verder dan enkel het leren schrijven van commerciële tekst. Ik geef je ook de stappen die jij nodig hebt om je aanbod of promotie onder de aandacht te krijgen.

Wat kun je verwachten?

Je gaat de volgende stappen door in deze online training commerciële tekst schrijven:

  • een goede voorbereiding is een voorwaarde voor een succesvolle, verkopende tekst. Daarom begin je met het verzamelen van alle informatie en inspiratie die je nodig hebt. Niet alleen je tekst wordt er beter van, je loopt ook minder snel vast
  • je wordt van begin tot eind begeleid in het opstellen van jouw zakelijke tekst
  • elk marketingmiddel heeft zo zijn eigenzinnige eigenschappen. Je leert deze in te zetten voor nog meer effect
  • SEO (optimalisatie voor je vindbaarheid in onder andere Google) is geen doel op zich, maar het is handig wanneer de mensen in je doelgroep je boodschap vinden. Daarom krijg je toch een goede basis om je vindbaarheid te vergroten wanneer je online tekst schrijft
  • tekst is en staat stil. Wat jij dus nodig hebt om je aanbod de wereld in te slingeren, is een plan om de juiste mensen ernaartoe te trekken. Een eenvoudig, maar effectief plan. In de stappen van deze training krijg jij het instrumentarium dat nodig is om je aanbod aan de man te brengen.

De training duurt 1 maand, waarin je elke dag een les en een opdracht ontvangt in je e-mailbox. Je hebt echter 1 jaar toegang tot de training.

'In verschillende stappen werden de teksten van de website verbeterd. Omdat mijn zaak complex is en bestaat uit verschillende onderdelen is het moeilijk om er één samenhangend verhaal van te maken maar dit doet Esther zonder problemen.'
Brenda Baart/styliste Brenda Baart Interieur

Wil jij je verkoop stimuleren door het schrijven en inzetten van ijzersterke zakelijke tekst? Waar wacht je dan nog op?

 

Jouw investering

Deze online training Commerciële Tekst Schrijven voor Uitstekende Verkoopresultaten zou 497 euro moeten kosten, exclusief 21% btw.

In november 2017 bestaat Van Vondel txt 5 jaar. Ik vier deze mijlpaal een jaar lang. Dus besloot ik jou deze training aan te bieden voor slechts 275 in plaats van 497 euro, exclusief 21% btw en inclusief alle modules en aanvullende tips, oefeningen en opdrachten, best practices en de mogelijkheid om op elk moment een vraag te stellen.

Je hebt bovendien een 10-dagen-niet-goed-geld-teruggarantie.

Je hebt voor altijd toegang tot de online training Commerciële Tekst Schrijven voor Uitstekende Verkoopresultaten, dus je kunt je tijd zelf indelen en altijd terugvallen op de training. Omdat de training regelmatig  aangevuld wordt met de laatste ontwikkelingen, blijf jij dus altijd up to date.

Wil je weten of deze training iets voor jou is, voordat je op Ik Start Nu klikt?

Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk gesprek.
Wij gaan namelijk voor échte resultaten en zijn alleen blij als jij succes hebt met onze adviezen.

Bezoekadres

Voltastraat 98
7006 RW  Doetinchem
Tel: 06 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Gastblogger op:

Frankwatching