Tekst-&-marketing-uitbesteden
‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem Tekst Gericht is Klant Geraakt'

Online training bloggen voor Gevorderden

Je blog inzetten als groeimiddel voor je bedrijf
voor zzp’ers, mkb’ers en (communicatie)medewerkers

Blog jij al een tijdje en wordt het tijd dat je blog serieuze resultaten oplevert, zonder dat je meer tijd hoeft te investeren? Deze online training Bloggen voor Gevorderden leert je zakelijk bloggen voor topprestaties.

Ben jij ondernemer en neem jij de contentmarketing op je, dan merk je waarschijnlijk dat je vaak tijd tekort komt of gebrek hebt aan inspiratie. In deze online blogtraining leer je een contentmarketingsysteem, waarmee je in maximaal dezelfde tijd je hele content significant verbetert. Je leert sturen op de beste in plaats van de meeste leads. Het systeem bespaart je de tijd die je steekt in leads en klanten die je eigenlijk niet wilt, simpelweg omdat er minder op je pad komen.

Verzorg jij als (communicatie)medewerker de contentmarketing van de organisatie, blaas je leidinggevende dan omver met uitstekende blogresultaten en houd tijd over voor andere taken. Deze online masterclass bloggen leert je het systeem, waarmee jij je tijd optimaal benut, uitstekende artikelen schrijft, een groeiend lezerspubliek creëert en meer goede leads genereert.

Wat doet een uitstekend geschreven en ingezette blog?

 • Hij bereikt de juiste mensen met voor hen super relevante content
 • Hij genereert naamsbekendheid als dé expert op het gebied van jullie vak in jullie branche
 • Hij geeft structuur, zodat je zeker niet meer, maar bij voorkeur minder tijd investeert in contentmarketing (tenzij je de frequentie flink opschroeft)
 • Hij geeft uitstekende resultaten: een groeiend netwerk en lezerspubliek en meer goede leads. Je weet bovendien nooit wat er verder gebeurt. Zo werden ik en een klant gevraagd een boek te schrijven. Een andere klant geeft nu landelijk lezingen
 • De beste leads genereren betekent meer tijd en omzet: ze werken samen, denken mee, halen je minder van werk, zijn blij en betalen beter.

Des te beter jij je blog op- en inzet, des te beter de resultaten.

“Esther is een prettige trainer en ze gaf me uitgebreid feedback waar ik mijn voordeel mee heb kunnen doen. Voor mij is Van Vondel txt een aanrader, zeker als het gaat om winstgevend schrijven op internet.” 

R. van de Sande, Quotes and Questions

In deze unieke online training Bloggen voor Gevorderden leer je alles over:

 • het maken en inzetten van een doelgerichte blogstrategie op basis van je bedrijfsdoelen en je doelgroep
 • sturen op content creatie, die de beste leads genereert
 • het maken een consistente stroom aan kwalitatief inspirerende en motiverende artikelen, die de juiste mensen aanspreekt
 • onderzoek doen en informatie verzamelen
 • blogsoorten, frequentie en planning
 • aanstekelijke content: je ontdekt effectieve schrijftechnieken, -stijlen en invalshoeken, die je bedrijf onderscheidend maken. En over het juiste beeldmateriaal
 • de juiste leads genereren via resultaatgerichte (content)marketingtechnieken en de inzet van je contentmarketingkalender
 • evalueren, testen en je strategie bijstellen voor nog betere resultaten
 • de multifunctionaliteit van je blog en blogverdienmodellen: nog gemakkelijker en tijdbesparend omzet genereren door de inzet van meerdere mogelijkheden en kanalen.

Deze online masterclass Bloggen voor Gevorderden is praktijkgericht en eenvoudig opgebouwd in modules en duurt minder dan 2 maanden.

In deze 2 maanden krijg je echter niet alleen de modules met lessen, tips, best practices en opdrachten/oefeningen. Plus een digitaal exemplaar van Contentmarketing met Rendement.

Je hoeft het namelijk niet alleen te doen:

 1. je kunt mij op elk moment direct vragen stellen via de chat
 2. je krijgt 3 een-op-een coachingssessies met mij tijdens de training van maximaal 1 uur (via Skype).

 

Content slimmer creeëren en inzetten?

Waarom zou je voor deze cursus winstgevend bloggen gaan?

Deze masterclass over leren bloggen als een prof is ontwikkeld door mij, Esther van Vondel, eigenaar van tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt.

Jij wilt natuurlijk weten waarom je niet verder hoeft te zoeken. Ik wil je echter niet willens en wetens overhalen deze online blogtraining te volgen. Wel kan ik je vertellen dat je leunt op meer dan 20 jaren ervaring als copywriter (tekstschrijver van commerciële boodschappen) en het schrijven van artikelen. En dat ikzelf bijna 80% en mijn klanten gemiddeld meer dan 30% omzet genereren via contentmarketing.

Ik ben gevraagd om een boek te schrijven over het op- en inzetten van een succesvolle contentmarketingstrategie op basis van de blog. Deze komt in november aanstaande uit.
Ik ben bovendien auteur bij Frankwatching, waar ik schrijf over contentmarketing.

Kijk echter rustig rond voor een masterclass bloggen die beter past bij het genereren van echte resultaten met je blog.

 

"Esthers adviezen werken. Niet alleen hebben we online een sterke positie opgebouwd, ook offline kennen mensen ons nu beter en begrijpen ze wat ons vakgebied inhoudt. Inmiddels weten mensen en bedrijven ons te vinden." 

Karin Bussemaker, Mens+
Frankwatching

Je investering en voordelen van de online training Bloggen voor Gevorderden

In november 2017 bestaat Van Vondel txt 5 jaar. Ik vier deze mijlpaal een jaar lang. Daarom heb ik bepaald dat jouw investering niet 697 euro, maar slechts 397 is. Dit is exclusief 21% btw en inclusief alle modules en aanvullende tips en best practices in een werkmap, de mogelijkheid om op elk moment een vraag te stellen via de chat en de 3 coachingssessies van maximaal 1 uur. Je hebt bovendien een 10-dagen-niet-goed-geld-teruggarantie.

Je hebt voor altijd toegang tot de masterclass, dus je kunt je tijd zelf indelen en altijd terugvallen op de training. Omdat de training regelmatig vernieuwd wordt naar en aangevuld wordt met de laatste ontwikkelingen, blijf jij dus altijd up to date.

 

Dus… ben jij er klaar voor het maximale halen uit je tijd, je investering en de resultaten te halen via je blog?

Een winstgevende blog start met deze masterclass.

Ga jij liever voor een klassikale training om succesvol te leren bloggen met meer begeleiding en geënt op jouw bedrijf? Plan dan een masterclass op locatie.

Wil je weten of deze online training Bloggen voor Gevorderden voor Serieuze Resultaten iets voor jou is, voordat je op Ik Start Nu klikt?
Neem dan contact met ons op voor een gratis en eerlijk gesprek.

 

Begin jij pas met bloggen? Dan helpt de online training Bloggen voor Beginners je naar omzet.

Bezoekadres

Voltastraat 98
7006 RW  Doetinchem
Tel: 06 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Gastblogger op:

Frankwatching