Tekst-&-marketing-uitbesteden
‘Tekst- en marketingbureau Arnhem – Doetinchem Tekst Gericht is Klant Geraakt'

E-book: Maak van je Marketing een Geoliede Machine

Met het inzetten van één communicatiemiddel trek je niet automatisch klanten. Er is ook geen (gemakkelijke) truc om aan (veel) klanten te komen, ook al wordt dat regelmatig beweerd.
De enige manier om klanten te trekken en je koude acquisitie op een lager pitje te zetten is het maken van een marketingplan, deze uit te voeren en te onderhouden. Dit kan met een eenvoudig, maar grondig plan.
Als je het goed doet ben je veel minder tijd kwijt aan het onderhoud van je marketing dan aan het plegen van acquisitie op de manier waarop je dat tot nu toe doet. Die tijd kun je steken in het bedienen van je klanten en het generen van meer omzet.

Dit doe-het-zelfboek vertelt je hoe jij vanuit je website al je marketingmiddelen aan elkaar koppelt. Dat geldt zowel voor je online als je offline communicatie-uitingen. In dit E-book komt dus alles aan bod over het creëren en het inzetten van je marketingstrategie. Het boek loodst je stap voor stap door je communicatiemiddelen en legt je per middel uit wat het doel is van het middel en hoe je het inzet. Ook krijg je de basis van het schrijven van marketingtekst.

Dit is een allround marketingboek dat je helpt vanaf je plan tot je uitvoering zelf je marketingmachine te bouwen en te onderhouden.

Prijs van dit doe-het-zelfboek: € 14,15, exclusief 21% Btw.

Inhoudsopgave

Maak van je Marketing een Geoliede Machine

Maak de afbeelding groter door erop te klikken

Bestellen is eenvoudig: vul onderstaand formulier in.

E-book: Maak van je Marketing een Geoliede Machine

  • Prijs: € 14,15
  • Prijs: € 0,00
  • € 0,00

Ons E-book Succesvol Online Tekstschrijven vult dit E-book goed aan. Het E-book leert je professionele, klanten wervende tekst te schrijven, zonder poespas. In eerste instantie is dit E-book gericht op webredactie (het schrijven van verkooptekst voor je website), maar je kunt de materie ook gebruiken bij andere marketinguitingen.

Bezoekadres

Voltastraat 98
7006 RW  Doetinchem
Tel: 06 54 94 39 62

Postadres

Tulpenstraat 105
7004 DH  Doetinchem

esther@vanvondeltxt.nl

KvK nr. 56469128
btw-nummer NL193104271B01

Algemene Voorwaarden tekst- en contentmarketingbureau Van Vondel txt 

Volg Van Vondel txt op:


Deze website maakt gebruik van cookies, enkel om algemene, niet-persoonsgebonden statistieken bij te houden. Bekijk ook de privacyverklaring.

Gastblogger op:

Frankwatching