Marketing & tekst uitbesteden voor meer omzet en meer tijd
Tekst- en marketingbureau: Tekst Gericht is Klant Geraakt

Adviesbureau voor Tekst & Marketing

Wat heb jij nodig voor meer omzet en de beste klanten?

Digitale of online marketing, offline marketing, contentmarketing, wat heb je precies nodig? En voldoet een deeloplossing zoals nieuwe tekst voor de website of een blog of vraagt jouw probleem om meer?

Marketing?

Je kiest voor marketing wanneer:

 • je voldoende naamsbekendheid hebt, maar de verkoop van je product of dienst achterblijft
 • je website, brochure, visitekaartje, logo en dergelijke niet meer aansluiten bij je productlijn of dienstverlening. Of niet langer voldoet aan de huidige wensen en behoefte van je klant
 • je gaat voor zuivere promotie, bij voorbeeld bij een nieuw product of een speciale actie of gelegenheid
 • je de verkeerde klanten helpt.

Copywriter nodig?

Ga dan in zee met een die er een marketingplan omheen bouwt

Een copywriter is een tekstschrijver die zorgt dat je boodschap jouw verkoop stimuleert. Tot in de kleinste woorden op de juiste plek. Tekst is echter zwijgzaam en staat stil. Je hebt een marketingplan nodig die je boodschap onder de aandacht brengt van de beste potentiële klanten. Hoe groot of klein dat plan ook is. Wil je dat? Laat het ons direct weten.

Contentmarketing?

Je kiest voor contentmarketing wanneer:

 • je meer naamsbekendheid wilt
 • je niet van reclamemaken houdt
 • je de verkeerde klanten trekt
 • je de beste klanten wilt helpen
 • je expertstatus wilt verwerven.

Contentmarketing = de nieuwe vorm van marketing. Deze trend zet door, maar de combinatie van offline, online marketing en content geeft de beste resultaten.

Blogger nodig?

Werk dan met een prof die ook zorgt voor de promotie van je content

Een goede blogger schrijft geweldige artikelen en kan meer dan dat: elke nieuwsbrief of persbericht kan een echte blogger aan.

Een contentmarketeer verzorgt alle content: je blog, nieuwsbrief of magazine, E-book, scan, white paper, video en socialmediaberichten.

Een blogexpert gaat echter verder en begint met een strategie, zoals doelstelling, doelgroepbepaling, frequentie en planning, inclusief onderwerpen en invalshoek. En is blogger en copywriter tegelijkertijd voor een boodschap die aanzet tot actie. En is in staat een marketingplan te creëren om deze en andere content te verspreiden. En dat is precies wat wij doen!

ik wil een afspraak

Heb je een totaaloplossing nodig?

Timmer jij echter serieus aan de ondernemersweg, dan wil jij voorkomen dat je resultaten achterblijven. Je hebt immers al genoeg te doen zonder dat je je zorgen moet maken om zaken als te omzetgroei. En dat vraagt om meer dan de dienstverlening van een tekstschrijver, copywriter of blogger. Je hebt een marketingtraject nodig. Een die je ambitie waarmaakt, je ontlast en die overzichtelijk is.

Marketingadvies dat past bij jouw ambitie

Jouw ambitie verdient marketingadvies op de lange termijn. En omdat jij niet wilt dat de teller loopt bij elke vraag die je stelt, bieden wij een overzichtelijk marketingabonnement met een vast maandbedrag.

De voordelen van een marketingtraject

Wij hebben de ervaring, dat een marketingtraject uitgestreken over een langere termijn (meestal een jaar) flinke voordelen heeft ten opzichte van een kort traject:

 • een marketingjaartraject zorgt dat je niet overspoeld wordt met informatie en bijkomende taken
 • wij leren je bedrijf, je aanbod, aanpak, missie, visie en bedrijfscultuur steeds beter kennen en weten daardoor gaandeweg steeds beter wat het beste werkt. Jouw bedrijf is anders dan elk ander. Je marketingtraject en implementatie zijn dus maatwerk, of het nu gaat om rechtstreekse promotie of contentmarketing
 • ga je voor echte resultaten, dan zijn meten, evalueren en waar nodig de strategie bijstellen een must. Dat kan alleen bij een langetermijntraject
 • een marketingtraject voor een langere termijn garandeert continuïteit.

Marketingabonnement

Met een marketingabonnement helpen wij je met jouw ambitie via strategie, invulling en uitvoering van je online marketing, je offline marketingactiviteiten en je contentmarketing.

De grootste voordelen van een marketingabonnement zijn:

 • dat we elkaar echt leren kennen, waardoor wij je steeds beter kunnen helpen. Daar hebben we namelijk de tijd voor bij een langetermijntraject
 • daardoor zijn verbeteringen voor de lange termijn. In de loop van het traject slijpen we op basis van voortschrijdend inzicht zaken steeds verder fijn
 • je betaalt een vast maandbedrag. Lekker duidelijk voor alle partijen.

Met een marketingabonnement leun je op de jarenlange kennis en ervaring van een bureau, dat naast offline en online marketing expert is in reclamemaken via tekst en content. Wij gaan verder dan alleen marketingadvies en vullen de strategie ook in en voeren deze ook voor je uit waar gewenst.

Auteur blogger Frankwatching

Om je ambitie daadwerkelijk te verwezenlijken gaan we een jaartraject met je aan via een marketingabonnement. Een vast maandbedrag voorkomt, dat je het gevoel krijgt dat je betaalt voor elke minuut dat we voor je bezig zijn. Wij houden namelijk van korte communicatielijnen voor uitstekende resultaten. Het vaste maandbedrag schept bovendien duidelijkheid.

Hoe starten we het marketingtraject?

Heel eenvoudig: we starten met een kennismaking en een vrijblijvend adviesgesprek, gevolgd door een brainstormsessie, waarin wij alle informatie verzamelen die we nodig hebben voor het bepalen van de eerste, snelle verbeterpunten. Zijn deze doorgevoerd, dan maken we op basis van de resultaten een verdere strategie. Daarbij bepalen we wie wat uitvoert en wanneer. De coördinatie, planning en monitoring van de voortgang en resultaten verzorgen wij.

Een voorbeeld van een dergelijk marketingadvies, inclusief implementatie, vind je hier.

Tob jij weleens over de voortgang van je bedrijf? Wil jij betere klanten met minder inspanning? Vraag dan naar ons marketingabonnement op maat.

ik wil een afspraak

Als adviesbureau tekst en marketing gaan wij bij al onze hulp uit van:

 • kwaliteit boven kwantiteit
 • echte resultaten
 • eenvoud en overzicht
 • korte communicatielijnen om zoveel mogelijk te ontlasten
 • wij kunnen de invulling van het marketingplan (commerciële tekst, de blog, enzovoort) en de uitvoering (inplannen socialmediaberichten, facebookadvertenties en dergelijke) uitvoeren.

Welke resultaten mag je verwachten van ons marketingadvies?

Alle activiteiten die wij inzetten via offline en online marketing en contentmarketing zijn slechts middelen die leiden naar resultaten waar jij blij van wordt:

 • een groei van de juiste leads
 • behoud van je huidige klanten
 • een groeiende naamsbekendheid
 • je investering herhaaldelijk terugverdiend
 • meer gevoel van vrijheid.

Ga jij voor blijvende resultaten via marketing en/of contentmarketing? En wil jij je handen vrij voor andere zaken? Spar dan eens met ons over gericht marketingadvies via een allround marketingtraject op maat. 

allround tekst en marketingbureau

 

css.php