Tekst- en marketingbureau: pokon voor de groei & bloei van jouw bedrijf

Training & begeleiding
voor ondernemers en medewerkers

Leer tekst schrijven en contentmarketing om te verbinden
en te verkopen 

Wanneer jij of je medewerker(s) de tekst en de marketing zelf verzorgt, heb je vast ondervonden hoe ingewikkeld en tijdrovend het is. En hoe moeilijk het is te bepalen welke acties tot succes leiden. Je hebt immers maar een kans op een goede eerste indruk. En op een nog betere tweede: als het de ander bevalt wat hij hoort, ziet of leest bij de eerste kennismaking met je bedrijf, kijkt hij verder en zoomt hij in. 

Wij zeggen altijd: ‘Wil je het zelf doen, doe het dan goed.’ Wanneer je de kunde om je marketingactiviteiten op te zetten en in te vullen te weinig onder de knie hebt, zorg dan dat je deze in huis haalt. Dat kan via een e-book, (incompany) training en/of begeleidingstraject.

Ontdek het traject dat bij jouw bedrijf en situatie past. Het aanbod op locatie en online wisselt. Houd het dus in de gaten.

E-books commerciële tekst schrijven en contentmarketing

Met deze e-books kun je direct zelf aan de slag. In je eigen tijd en op elke plek. De e-books worden regelmatig vernieuwd naar de laatste marketingtrends. Zo krijg jij de allerlaatste nieuwtjes en ontwikkelingen mee op het gebied van copywriting en contentmarketing.

   
  E-book boek Contentmarketing met Rendement

Klassikale trainingen op locatie

Wij organiseren regelmatig klassikale trainingen over copywriting (het schrijven van verkopende tekst), contentmarketing en bloggen in het bijzonder voor ondernemers. Medewerkers kunnen ook deelnemen en leren in korte tijd het beste te halen uit hun teksten en contentmarketing voor het bedrijf.

De voordelen van trainingen op locatie 

 1. Je hebt direct contact met de trainer (met mij in de meeste gevallen, soms in samenwerking met andere experts). Dat geeft jou de mogelijkheid direct je vragen te stellen en te sparren. Je krijgt bovendien advies op maat
 2. Trainen met gelijkgestemden zorgt altijd voor kruisbestuiving. Samen spar je over hindernissen en doe je nieuwe ideeën op. De praktijk leert, dat tijdens een training op locatie de inspiratie ervanaf spat!
 3. Je bent even uit je eigen omgeving, waardoor je vanaf een afstand naar je bedrijf en werk kijkt. Zo kom je gemakkelijker in de flow van plannen maken, strategieën bedenken, schrijven en actie ondernemen.

Zelf geef ik al 20 jaren met plezier training. Ik kies alleen samenwerkende trainers die gewend zijn op deze manier hun kennis over te dragen, die inspireren en met dezelfde missie de deelnemers weer ‘naar huis’ laten gaan: met een brede glimlach, een laptop of kladblok vol plannen, inspiratie en oefenstof. En met een aantal conceptteksten.

Je kunt direct aan de slag.

Het resultaat van een training op locatie

Je bereikt in minder tijd steeds betere resultaten. Dat geeft rust en ruimte om te doen waar jij als ondernemer en/of je bedrijf behoefte aan heeft. Tenslotte is dát het doel van deze trainingen.

Binnenkort geven wij deze trainingen op locatie:

training blog schrijven

Online trainingen verkopende tekst schrijven en contentmarketing

Speciaal voor ondernemers (en medewerkers) die graag zelfstandig, vanaf hun eigen plek en in hun eigen tempo hun vaardigheden in tekst en contentmarketing opdoen en/of bijspijkeren zijn er een aantal online trainingen.

Voor specifieke vragen en feedback mag je altijd aankloppen. Verder houd je toegang tot de training. We vernieuwen de trainingen geregeld, zodat jij de zekerheid hebt van de allerlaatste trends en informatie.

  online training bloggen voor gevorderden   online training commerciële tekst schrijven

Incompany training & begeleiding voor beginners en gevorderden

Haal jij de kennis graag in huis door je medewerker(s) te trainen in copywriting en/of contentmarketing? Dat kan. Ik kom persoonlijk naar je bedrijf om hem, haar of het team te trainen en te begeleiden naar volwaardige copywriter of contentmarketeer. 

Na de training kun je altijd kiezen voor een begeleidingstraject op maat.

De voordelen van een incompany traject

 1. De training is altijd maatwerk, gebaseerd op de wensen en behoefte van je bedrijf en het kennisniveau van de medewerker(s). Zo sluiten de uitkomsten van de training altijd naadloos hierop aan
 2. Ik en eventuele aanvullende experts (bij voorbeeld een video-specialist) komen naar je bedrijf. Dat scheelt tijd
 3. Elke deelnemer krijgt persoonlijke aandacht om zelfs de laatste puntjes op de i te zetten. Hij of zij mag feedback vragen na de training
 4. Een begeleidingstraject stopt pas wanneer jij me vertelt dat het kan. Ik ga voor echte resultaten. Dat is tevens mijn voorwaarde: ik vraag om committent.

De resultaten van een incompany traject

 • Focus en doelgerichtheid: elke medewerker weet wat van hem (of haar) gevraagd wordt, wat hij daarvoor moet doen en naar welk resultaat hij werkt
 • Ik ga alleen voor echte resultaten, zodat jij je investering meer dan eens terugverdient. Denk daarbij aan een groeiend bereik, een groeiende groep van de beste potentiële klanten, goed contact met deze mensen en expertstatus. En last but not least: meer winst
 • Ik werk met het bouwen van een systeem. Dat systeem leert je in minder tijd steeds betere resultaten te boeken
 • In het geval van een begeleidingstraject beginnen we met verbeteringen en resultaten op korte termijn en zoomen dan uit naar uitstekende prestaties op lange termijn.

   incompany masterclass contentmarketing

Sparren over wat het beste bij jouw situatie past is altijd mogelijk. Klik op de button om een afspraak te maken.

 

css.php
SLUIT
CLOSE